UBEGRÆNSEDE DATAMÆNGDER

"Endelig et regnskabsprogram med ubegrænsede mængder data". Sådan udtrykte en af vores kunder det, da han skiftede til Regnskab-Plus fra et andet regnskabsprogram.

Der er ikke noget mere irriterende end at skulle tænke over om man kommer over en specifik grænse, hvor man pludselig får en højere regning. Derfor har vi gjort alt ubegrænset!

Ubegrænset antal bilag

Der er i Regnskab-Plus ubegrænset antal bilag - du kan med andre ord bare bogføre løs, du får ikke en større regning fra os af denne grund!

Ubegrænset antal bankkonti

Flere andre regnskabsprogrammer sender dig en ekstraregning hvis du har flere bank konti. Det synes vi er noget pjat - hos os kan du oprette så mange du vil, inden for kontoplanens muligheder

Ubegrænset mængde regler

Regnskab-Plus har en fantastisk feature, der gør du kan opstille specifikke regler, så du lettere kan bogføre. Eks. kan du opsætte en regel der gør at hvis du blot skriver "Varekøb" i tekstfeltet, vil systemet selv vide hvilken konto og modkonto du skal bogføre på, samt evt. beløb. Du har mulighed for at oprette så mange af disse regler som du ønsker!

Ubegrænset antal faktura

Har du vores faktura app, er der heller ingen begrænsninger i hvor mange faktura du kan sende - du fyrer den bare af...

Ubegrænset antal tilbud/ordrebekræftelser

Regnskab-Plus giver dig også, hvis du har vores tilbud- og ordrebekræftelses app, muligheden for at sende et ubegrænset antal af disse. At sende tilbud og ordrebekræftelser ud for en virksomhed er jo det der er sjovt - det skal ikke ødelægges af begrænsninger!