OM REGNSKAB-PLUS

Med Regnskab-Plus har visionen været at skabe et online baseret regnskabsprogram som er til at finde ud af for alle - også helt almindelige selvstændige uden den lange regnskabsuddannelse!

Regnskab-Plus er et dansk regnskabsprogram, udviklet til alle typer virksomheder og foreninger. Systemet er godkendt af Erhvervsstyrelsen med reg nr. fob837697

Vi er et team på 8 personer der brænder for at udvikle, rådgive og hjælpe virksomheder og foreninger med at få styr på deres bogføring og gøre dagligdagen så let for dem.

Vision

Vores vision har været at bygge et moderne, professionelt regnskabsværktøj som er anerkendt af Skat, Revisorer og ikke mindst virksomheder og foreninger. Visionen har samtidig været at skabe et produkt til Danmarks mest konkurrencedygtige pris.

Derfor starter vores priser også fra 59 kr./md + moms - en pris alle kan være med på.

Simpel bogføring

Vi har udviklet en ekstrem simpel bogføringsindtastning der gør at du hverken behøver tænke på hvad Debet eller Kredit er - du skal blot forholde dig til om det er en indtægt eller en udgift, og her kan de fleste være med:-) Det smarte er så at Regnskab-Plus selv "oversætter" indtastningerne til revisor-sprog med Debet og Kredit, så både Skat og en revisor vil forstå hvad du har lavet.

Noget andet du vil vide?

Er der noget andet du gerne vil vide om os, så send os blot en mail til: support@regnskab-plus.dk eller ring på 69 15 20 00 - så svarer vi gerne på dit spørgsmål.

Kontakt

Regnskab-Plus
Amaliegade 36
1256 København K
Tlf.: 69 15 20 00
ERST registreringsnummer: fob837697
Email: support@regnskab-plus.dk

Handelsbetingelser

Du kan læse vores handelsbetingelser her