REGNSKABS-BACKUP - OFTERE END DU VILLE GØRE!

Hvor ofte husker du selv at tage backup af din computer? Vi tager backup i 3 lag af dine regnskabsdata. Bedre kan du næsten ikke få det!

Når du har dit regnskab online, er det naturligvis utrolig vigtigt at dine data opbevares forsvarligt og at der tages jævlige backups af dine data. Regnskab-Plus kunder nyder godt af vores avancerede backup systemer, der hver nat tager en server backup til en anden server. Så selv om vores server skulle stå af, vil dine data ligge på en sekundær server vi kan benytte. Skulle den også stå af, tages en 3 backup også dagligt som ligger på en helt tredje lokation.

Med andre ord - et backup setup du aldrig selv ville kunne etablere.

Tænk ikke på om din computer står af

Vi får mange kunder der tidligere har haft et regnskabsprogram de har haft installeret på deres pc, som på et eller andet tidspunkt er stået af - med det resultat at deres regnskabsdata er forsvundet sammen med alle de øvrige data på computeren.

Med vores online baserede regnskabssystem skal du aldrig mere tænke på et scenarie som dette. Skulle din computer stå af, så logger du blot på fra en anden i stedet for - dine regnskabsdata ligger lige præcis der hvor de også lå før din computer stod af!

Hosting setup i et af de sikreste hosting centre

Regnskab-Plus hostes på servere i Wannafind / Zitcom's store hosting center i Skanderborg.

Wannafind / Zitcom er kendt som en af landets største og mest stabile hosting partnere. Du kan læse mere om Wannafind her

Højeste oppetid på 99,9%

Wannafind garanterer en oppetidsprocent på 99,9 % for vores løsninger målt over en periode på 3 sammenhængende måneder. Web-Regnskab er generelt utrolig stabilt og vi har til dato endnu ikke oplevet en ikke-planlagt nedetid i de vågne timer.

Certificeringer

Wannafind har som hosting center alle de store og kendte certificeringer, hvilket sikrer at alle kendte data politikker overholdes i forhold til at have et sikkert og stabilt hosting setup og et backup system der ligeledes er sikret.

En af de mest anerkendte certificeringer er Deloitte's ISAE 3420 certificering der blandt andet omfatter kontrol af:

  • Fysisk adgang og sikring
  • Hardware
  • Datasikkerhed
  • Logisk sikkerhed
  • Vagtprocedurer
  • Netværk
  • Dokumentation

Du kan se rapporten her

Servere sikret med 2. Generations firewall

Vores hostingløsning er sikret med en 2. generations firewall fra Fortinet gennem vores hosting partner. Du kan læse mere om Fortinets next generation firewall her